Billeder fra Kinøjsertræf og andre lignende arrangementer:

Image of gearknop.jpg
Højby Træf 15-17. Maj 2009

Image of eastcoastlogo.jpg

Fredag den 15. maj var dagen, hvor det længe ventede Højby Træf skulle løbe af stablen. Flere havde lige som mig, taget en fridag for at kunne være med fra pladsen blev åbnet kl. 14.00.

Per havde indgået aftale med De Gule Spejdere, så de stod for alt det praktiske omkring opsætning af det store telt, borde og stole og vigtigst af alt forplejningen.

Fredag var vejret perfekt om eftermiddagen, og solen gjorde, at der var godt salg fra spejdernes MEGET velforsynede bar, mens grillen blev tændt til aftensmaden,

Alle fik valgt sig en soveplads, enten i en af pladsens 5 sheltere, eller i medbragt telt.
Enkelte havde valgt at tage campingvognen med.

Fredag aften var der hygge ved lejrbålet, og det blev sent inden de sidste kom til ro.

Jeg tror at der var nogle stykker, der gerne ville have købt en plads i den varme campingvogn, fremfor i de åbne sheltere,  i løbet af natten, hvor det blæste en hel del.

Lørdag vågnede vi op til en grå himmel, og noget der lignede heldagsregn. Vi lagde ud med spejdernes store morgenbord, mens vi holdt øje med himlen, for at finde ud af om der var tørvejr på vej.
Den planlagte køretur i det smukke Odsherred, blev udsat og blev først da regnen stilnede af hen på eftermiddagen, kørte en lille gruppe, ud for at se på områdets største turistattaktion: BURGERHJØRNET, hvor man kunne få nogle meget store vaffel-is.
Resten af os blev hjemme og fulgte spejdernes arbejde med at tilberede vores aftensmad. Menuen var helstegt gris med en masse lækkert tilbehør.

Lørdag aften blev der tryllet af Palle, fortalt historier, grinet og hygget - både i det store telt og ved bålpladsen ved shelterne.

Søndag morgen var der igen fælles morgenmad, for dem der ikke havde valgt at stå tidligt op og køre hjem. Efter morgenmaden blev pakket ned og sagt farvel.

Alt i alt en god weekend, på trods af at vejret ikke var helt så godt som lovet. Og tak til alle Kinøjsere og ECC'ere for god ro og orden., til spejderne for god forplejning og ikke mindst til Per mfl. for planlægningen af træffet.Image of hojby2.jpg

Image of hojby4.jpg
Image of hojby5.jpg

Mit lille telt....


Image of hojby3.jpg

Image of hojby7.jpg
Image of hojby8.jpg


Image of hojby9.jpg

Image of hojby10.jpg
Image of hojby11.jpg


Image of hojby12.jpg

Image of hojby13.jpg
Image of hojby14.jpg

Shelter på spejderpladsen
Det var så ikke en kinøjser